Hulp nodig

Dienstverlening van
Kooiman & ’t Hooght omvat een breed assortiment van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Voorafgaand aan advies over deze financiële producten wordt met de klant afgestemd welke zaken al zijn geregeld en waaraan behoefte is. Persoonlijk contact wordt prima met internet gecombineerd.

Afspraak maken?

Stuur een e-mail naar   of bel 035-5414203.

kantoorbezoek uitsluitend na afspraak

reisverzekeringen

In veel situaties roept ‘de reisverzekering’ een gevoel van luie vakantie op.  Dit is deels correct want ook bij  zakenreis, backpacken en  buitenlandstage komt een reis – en annuleringskostenverzekering aan de orde.

Zo’n reisverzekering is eenvoudig af te sluiten. Maar………  welke keuzes maak je bij het afsluiten? Aandachtspunten zijn bijvoorbeeld combinaties met zorg- cq ziektekosten in het buitenland, vervangend vervoer en pechhulp.

Wij zijn u graag van dienst om goed verzekerd op reis te gaan…… bel gerust voor informatie. U kunt uw vraag voorbereiden of zelf een verzekering afsluiten. Zie verder:

doorlopende reis- en annuleringsverzekering

eenmalige reisverzekering

pech hulp

eenmalige annuleringsverzekering

doorlopende zakenreisverzekering

backpacken