Dienstverlening van
Kooiman & ’t Hooght omvat een breed assortiment van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Voorafgaand aan advies over deze financiële producten wordt met de klant afgestemd welke zaken al zijn geregeld en waaraan behoefte is. Persoonlijk contact wordt prima met internet gecombineerd.

Afspraak maken?

Stuur een e-mail naar   of bel 035-5414203.

kantoorbezoek uitsluitend na afspraak

Gezocht: financieel adviseur

Graag kom ik in contact met financieel adviseurs die als ondernemer aan de slag willen. Gedreven en gemotiveerd om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Collega’s, cq andere financiële dienstverleners, zijn voor het uitwisselen van ideeën ook van harte welkom om te reageren.

In de afgelopen 5 jaar hebben wij de veranderingen in de branche scherp gevolgd en doorgevoerd in ons kantoor. Veranderingen die aan de orde zijn hoef ik vakbroeders/zusters niet uit te leggen en wij allen snappen dat het anders wordt.

Maar hoe zit het met onze klantgerichte basishouding……. ? Juist, daaraan verandert nauwelijks iets. Inlevingsvermogen in wensen van de klant is onontbeerlijk. Ons kantoor omarmt het digitale tijdperk maar daarnaast staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij zijn een kantoor waar je graag komt!

Een paar quotes over financiële dienstverlening van Kooiman & ’t Hooght

De consument kan voor al zijn financiële producten terecht bij ons kantoor. Ook als verzekeringen via de werkgever lopen (WIA, pensioen), als de beleggingshypotheek niet via ons kantoor is afgesloten, of voor het verzekeringspakket bij een andere financiële instelling

Alle schades van de klant pakken wij op. In loondienst arbeidsongeschikt? Wij kunnen met onze klant sparren. Dito voor autoschade indien elders verzekerd

De combinatie van persoonlijk contact, telefonisch, e-mail, digitale dossiers geeft de klant optimale bereikbaarheid met ons kantoor. De adviseur voedt met gegevens het klantdossier foutloos en bewaakt de actuele stand

Met welke kosten dient de consument/klant rekening te houden? Wij werken op factuurbasis en brengen voor het service-abonnement kosten in rekening. Kan de adviseur dit uitleggen aan de hand van tools die ter beschikking staan? Is hij/zij voldoende communicatief, naast vaktechnische vaardigheden?

Tot zo ver een paar motto’s over ons kantoor. Wie voegt iets toe? Gaan wij kennismaken?

Dirk Kooiman
Financieel Adviesbureau Kooiman & ’t Hooght
Dalweg 5
3741 AT Baarn

info -at- kooiman-advies -dot- nl