Hulp nodig

Dienstverlening van
Kooiman & ’t Hooght omvat een breed assortiment van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Voorafgaand aan advies over deze financiële producten wordt met de klant afgestemd welke zaken al zijn geregeld en waaraan behoefte is. Persoonlijk contact wordt prima met internet gecombineerd.

Afspraak maken?

Stuur een e-mail naar   of bel 035-5414203.

kantoorbezoek uitsluitend na afspraak

Gezocht: financieel adviseur

Graag kom ik in contact met een financieel adviseur die als ondernemer aan de slag wil om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Collega’s, cq andere financiële dienstverleners, zijn voor het uitwisselen van ideeën ook van harte welkom om te reageren.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij veranderingen in de branche scherp gevolgd en doorgevoerd in ons kantoor.  Van de adviseur-ondernemer verwacht ik een moderne aanpak en visie, die ook gedeeld kan worden in ons landelijk netwerk van collega-adviseurs via www.hypotheekvergelijker.nl

Werkzaamheden richten zich voornamelijk op contact met kantoorklanten en collega’s in ons netwerk. Er wordt gewerkt op locatie, vanuit een eigen kantoor en incidenteel op onderstaand adres.

Interesse om verder met mij kennis te maken? Bel of mail gerust!

Dirk Kooiman
Financieel Adviesbureau Kooiman & ’t Hooght
Sophialaan 20
3743 CW Baarn
te. 035-5414203
info -at- kooiman-advies -dot- nl