Partners

Duurzaam advieskantoor. Tekst verzorgd door Ideële Verzekeringen.
Onze quote is ‘voor ’t zelfde geld verzekerd van een betere wereld!’. Al meer dan 25 jaar is ons uitgangspunt dat we adviseren zoals we zelf geadviseerd willen worden. Dus alleen verzekeren als het nodig is, zo duurzaam mogelijk en voor een faire prijs. We zorgen dat de specifieke risico’s duurzaam leven en werken worden meegenomen in de dekking. Uiteraard werken wij hiervoor samen met verzekeringsmaatschappijen die al verder zijn qua duurzaamheid.

Natuurlijk sluiten wij ons graag aan bij het initiatief van Dirk Kooiman om het keurmerk maatschappelijk relevant financieel advieskantoor vorm te geven en uit te bouwen. Een goed idee en de hoogste tijd dat de adviesbureaus die de 17 SDG’s van de VN omarmen en implementeren zich zo profileren. Maar ook kennis maken, samenwerken, en van elkaar leren lijken mij waardevolle aanvullende doelstellingen.

Paul Burger, Ideële Verzekeringen, paul@ideeleverzekeringen.nl, 06-53560952

=============================================================================

Leergang Betekenisvol Financieel Adviseren
Als eerste en enige op academisch niveau in Nederland focust het Executive Program ‘Betekenisvol Financieel Adviseren’ op het future-proof adviseurschap. Klanten zoeken in toenemende mate méér dan de financiële productoplossing; de vraag naar inzicht en overzicht in hun totale financiële gezondheid zal blijven groeien. Het antwoord daarop, betekenisvol adviseren, wordt in dit Executive Program van verschillende kanten belicht. Wat wordt de verhouding tussen geluk, geld en betekenis? Hoe herkent u de nieuwe drijfveren van de klant? Welke beïnvloedingstaal spreken we voortaan en welk waardegericht businessmodel past daarbij? Betekenisvol Financieel Adviseren is hét Executive Program voor wie vooruitkijkt. Lees meer over deze opleiding van de Erasmus Universiteit op www.eur.nl/eebee/executive-education/control-tax-finance/betekenisvol-financieel-adviseren.
=============================================================================
My TP
is in 2020 verkozen tot het beste vergelijkingsprogramma in de markt door Bureau DFO! Met My TP focussen we ons op het terugdringen van de handmatige invoer in veel verschillende systemen. Sterker nog, we zijn inmiddels zover dat we niet eens meer kijken naar hoeveel tijd je kunt besparen per vergelijking, maar hoeveel klanten je kunt helpen! Meer weten? Kijk hier voor informatie.