Hulp nodig

Dienstverlening van
Kooiman & ’t Hooght omvat een breed assortiment van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Voorafgaand aan advies over deze financiële producten wordt met de klant afgestemd welke zaken al zijn geregeld en waaraan behoefte is. Persoonlijk contact wordt prima met internet gecombineerd.

Afspraak maken?

Stuur een e-mail naar   of bel 035-5414203.

kantoorbezoek uitsluitend na afspraak

Verzekeren

Met wie werken wij samen
Ons kantoor heeft met meerdere verzekeringsmaatschappijen een samenwerkingsovereenkomst. Zie hier ‘onze’ verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn in staat om rechtstreeks verzekeringen in orde te maken. Zowel voor particulieren als bedrijven. Naast dit rechtstreekse contact hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met VKG. VKG ondersteunt ons kantoor met administratieve processen en fungeert tevens als ‘grossier’ van verzekeraars waarmee wij geen rechtstreekse samenwerking hebben. Ons kantoor is in staat om nagenoeg bij alle verzekeraars verzekeringen af te sluiten.

Ook kunt u ons raadplegen over verzekeringen die niet via ons kantoor tot stand zijn gekomen. Denk daarbij aan expiratie lijfrenteverzekering, opbouw pensioen en aanvulling op de WIA. Of, geheel iets anders, de vrijwilligersverzekering via verenigingen en stichtingen.

Kortom…In vele situaties kunt u op ons een beroep doen. Ook indien schade aan de orde is.

Veranderingen achter de schermen raken ook u
De financiële sector is ingrijpend aan het veranderen. Op meerdere fronten worden bakens verzet. Dit is van invloed op kantoren zoals Kooiman & ’t Hooght, maar bovenal raakt het de klant. Ondoorzichtigheid in onze branche belemmert het zoeken naar juiste contactpersonen bij aanvraag, wijziging en advies. Omdat ons kantoor dagelijks in het veranderingsproces actief is weten wij gelukkig goed om te gaan met veranderingen. Een aantal veranderingen zijn samengevat; Financiële dienstverlening in beweging.