Offerte voor diensten van Kooiman?

Het eerste contact is een gratis online oriëntatie. Wij maken kennis en bespreken de toepasbaarheid van mijn advies op uw kantoor cq. dienstverlening.  Ter oriëntatie voor een offerte:

  1. Collectieve online-marketing. Op o.a. www.hypotheekvergelijker.nl wordt uw kantoornaam, per vestigingsplaats gratis vermeld. U kunt kantoorgegevens opwaarderen. Vanaf € 100,- per jaar wordt informatie toegevoegd, een link met advieskeuze of soortgelijk gemaakt en de consument kan de site van uw kantoor snel en eenvoudig bezoeken en een e-mail sturen.  
  2. Mijn werkzaamheden exclusief voor uw kantoor. Wij maken een inschatting van het werk en stemmen af hoe het (online)adviestraject gerealiseerd gaat worden. Dit resulteert in een offerte op basis van uurtarief
  3. Advieswerkzaamheden voor meerdere advieskantoren, gelijktijdig online, geeft groepskorting. In een kleine groep (max. 4 kantoren en 3 deelnemers per kantoor) worden tips en tricks besproken. Kosten per kantoor per uur: 2 kantoren € 40,- // 3 kantoren € 30,- en 4 kantoren € 25,-.

NB: tarieven ovv reguliere prijsstijging en bedragen zijn excl. BTW

Stel hier uw vraag en wij nemen contact op om e.e.a. te bespreken